010 - 4820758

ONZE DIENSTEN

Loodgieterswerk:

 > Riolering: Wij verzorgen een vakkundige aanleg, renovatie, onderhoud en of uitbreiding van binnen- en buitenriolering. Ook voor het reinigen, ontstoppen en het oplossen van stanproblemen kunt u bij ons terecht.

> Sanitair: sanitaire installaties worden complexer en maken meer en meer deel uit van een groter geheel. Wij kunnen u voorzien van advies, ontwerp, uitvoering, implementatie en onderhoud. Ook het repareren en herstellen van uw sanitaire installatie behoort tot ons pakket.

Lood- en zinkwerken:

Vakmanschap en liefde voor het oude loodgietersvak hebben wij nog hoog in het vaandel staan. Wij kunnen uw lood- en zinkwerken in alle gewenste afmetingen leveren. Denk hierbij aan dakgoten, zinken vergaarbakken, stadsuitlopen, hemelwaterafvoeren, loden kiezelbakken en dakkappellen.

Dakbedekkingswerk:

U kunt bij ons terecht voor het repareren, vernieuwen en onderhouden van alle daken.

Centrale verwarming:

Er zijn tegenwoordig een legio aan mogelijkheden om een woning of een bedrijfspand te verwarmen. Buiten de traditionele radiatoren verwarming komt steeds meer de vraag naar energiezuinige oplossingen zoals o.a.:

 • de HR cv ketel on combinatie met lage temperatuur vloerverwarming
 • warmtepomp in combinatie met vloer- en wandverwarming
 • Luchtverwarming in combinatie met warmte terugwinning.

Gastechnische installatie:

Wij verzorgen de aanleg, renovatie, onderhous en uitbreiding van alle gasleidingen volgens de laatst geldende voorschriften. Zowel koperen en stalen leidingen. En het aansluiten van de leidingen op alle soorten gastoestellen.

Watertechnische installatie:

Wij verzorgen de aanleg, renovatie, onderhoud en uitbreiding van zowel drinkwaterinstallaties als overige transportleidingen volgens de laatst geldende voorschriften.

Klimaatinstallaties:

Een gebouw voorzien van de juiste klimaatinstallaties vereist specialistische kennis. Aarnoutse Loodgieters-en Installatiebedrijf B.V. zet techniek en ervaring in om het maximaal haalbare uit te werken in een verantwoord ontwerp. Wij bieden ook het onderhoud en het beheer van de installaties aan. Het doel van een klimaatinstallatie is het realiseren van een het gewenste binnenklimaat, een goed werkende regelinstallatie en luchtdistributie. In de utiliteitsbouw zijn meerdere oplossingen mogelijk:

 • Mechanische ventilatie: Door ventilatie in gebouwen kunnen warmte, vocht en of andere verontreinigingen worden afgevoerd. Dit zorgt voor een gezond binnenklimaat. Mechanische ventilatie wordt bereikt met behulp van een afzuigventilator.
 • Natuurlijke ventilatie: Bij natuurlijke ventilatie wordt de afzuiging bewerkstelligd zonder behulp van een afzuigventilator.
 • Luchtbehandeling: Bij de utiliteitsbouw zoals kantoren en verzorgingstehuizen passen wij vaak luchtbehandelingsinstallaties toe. Hierbij wordt de lucht in een centrale behandelingskast geconditioneerd (verwarmen, koelen, verversen, bevochtigen en of filteren). De lucht wordt via een kanalenstelsel in verschillende vertrekken ingeblazen en weer afgezogen. Een aparte warmtebron zorgt voorde warmte en een koelmachine wordt geinstalleerd voor de koudeopwekking.
 • Airconditioning: Airconditioning wordt steeds vaker toegepast, waarbij aparte units zorgen voor een aangename temperatuur in een bepaald vertrek. De untis zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Wij hebben verschillende oplossingen op maar naar de wensen van de klant.

Brandpreventie:

Aarnoutse Loodgieters- en Installatiebedrijf B.V. ontwerpt, installeert en onderhoud zowel grote als kleine brandbeveiligingsinstallaties. Bedrijven willen graag een gevoel van veiligheid creeren, het risico van brand zo klein mogelijk houden, goederen en productiemiddelen optimaal beschermen. U kunt bij ons terecht voor:

 • Brandprevetie- en bestrijding
 • Brandhaspelinstallatie
 • Droge stijgleidingen

Legionella:

De legionellabacterie veroorzaakt de veteranenziekte. Bij alle collectieve instellingen moeten een risico analyse worden uitgevoerd en vastgelegd. Wanneer uit zo'n risico analyse blijkt dat er periodieke beheersmaatregelen zijn, dan dient een beheersplan te worden opgesteld, e.e.a. moet worden bijgehouden in logboeken. Voor een risico inventarisatie of beheersplan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Onderhoud en service:

De technische dienstverlening en zorg voor techniek eindigt niet bij de oplevering van een project. Ook nadat ons werk is gedaan kunt u bij ons rekenen op advies en service. Voor alle technische installaties bieden wij u op een op uw wensen afgestemd onderhoudscontract. Het afsluiten van een onderhoudscontract geeft de volgende zekerheden:

 • Uw installaties blijven in topconditie
 • verminderde kans op storingen
 • Verhoogde veiligheid
 • Het voorkomen van van hoge reparatiekosten omdat kleine problemen tijdig worden opgemerkt voordat deze grote problemen of meer schade veroorzaken.
 • Verhhogd rendement van uw installaties omdat ze optimaal zijn afgesteld.
 • aangepast uurtarief
 • gegarandeerde responstijd
 • het bijhouden van de status van uw installaties in een logboek.

Onze afdeling service en onderhoud staat altijd paraat om ervoor te zorgen dat de installaties in gebouwen operationeel en betrouwbaar blijven. Uw installaties moeten blijven voldoen aan de aller hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

 

 

Onze visie

Flexibiliteit

Elke installatie  is uniek. Wij denken daarom graag met u mee en bieden u flexibele, innovatie, creatieve en nieuwe oplossingen.

Vakmanschap

Onze mensen hebben jarenlange ervaring in lood-en zinkwerken, sanitaire installaties, alle soorten verwarming en vele andere soorten werkzaamheden.

Kwaliteit & Veiligheid

Wij streven ernaar steeds verbeteringen in de bedrijfsprocessen door te voeren waarbij kwaliteit en veiligheid de hoogste prioriteit hebben.

Totaalaanbod met maatwerk en uitstekende service

Als totaalinstallateur hebben wij de kennis, de ervaring en de mensen in huis m maatwerk te leveren. Uw wensen worden optimaal vertaald naar een technisch haalbare uitvoering.