010 - 4820758

Aarnoutse Loodgieters- en Installatiebedrijf B.V. schenkt veel aandacht aan het handhaven van een hoog kwaliteitsniveau. Om te voldoen aan een hoog kwaliteitsniveau is ons Kwaliteits- Arbo- en Milieu (KAM) zorgsysteem een belangrijk gereedschap.

Aarnoutse Loodgieters- en Installatiebedrijf B.V. is een ISO 9001:2008 en VCA* 2008/5.1 gecertificeerd bedrijf. Onze werkzaamheden worden conform deze kwaliteits- en veiligheidsnormen uitgevoerd.

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging Uneto-VNI.

De vakbekwame diploma's voor gas- en watertechnische installaties zijn ondergebracht bij SEI.

Bij de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden speelt de opleiding van de monteurs een belangrijk niveau. Zeker in de tijd van technologische groei en nieuwe eisen die aan de vakmensen worden gesteld, is kennis al snel verouderd. Voor Aarnoutse Loodgieters- en Installatiebedrijf is het bijhouden van het vakmanschap noodzakelijk. Wij bieden goede opleidingsmogelijkheden, wat resulteert in gemotiveerde vakmensen. Wij staan bij Kenteq geregistreerd als een Erkend Leerbedrijf waar het optimaliseren van kennis centraal staat. Zo willen wij de kwaliteit van het vakmanschap garanderen en stimuleren.

 

Onze visie

Flexibiliteit

Elke installatie  is uniek. Wij denken daarom graag met u mee en bieden u flexibele, innovatie, creatieve en nieuwe oplossingen.

Vakmanschap

Onze mensen hebben jarenlange ervaring in lood-en zinkwerken, sanitaire installaties, alle soorten verwarming en vele andere soorten werkzaamheden.

Kwaliteit & Veiligheid

Wij streven ernaar steeds verbeteringen in de bedrijfsprocessen door te voeren waarbij kwaliteit en veiligheid de hoogste prioriteit hebben.

Totaalaanbod met maatwerk en uitstekende service

Als totaalinstallateur hebben wij de kennis, de ervaring en de mensen in huis m maatwerk te leveren. Uw wensen worden optimaal vertaald naar een technisch haalbare uitvoering.