010 - 4820758

Aarnoutse loodgieters- en Installatiebedrijf en B&O speciaalglas, samen voorwaarts.

Sinds februari 2016 valt Aarnoutse Loodgieters- en Installatiebedrijf B.V. onder B&O speciaalglas als zusteronderneming.

B&O Speciaalglas B.V. is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en plaatsen van glas voor gevel, interieur en maritieme toepassingen. Als onafhankelijke onderneming met een internationaal netwerk kan B&O Speciaalglas B.V. u alles bieden dat er op de markt te koop is. Van een eenvoudig enkelglas ruitje tot een beloopbare electrisch verwarmde glazen vloer.

B&O Speciaalglas vertegenwoordigt een aantal Europese fabrikanten op de Nederlandse markt.

SAMENWERKING:

Om als Aarnoutse Loodgieters- en Installatiebedrijf B.V. onze klanten een totaalpakket te kunen bieden voor o.a. verwarming in combinatie met de juiste beglazing, werken wij nauw samen met B&O Speciaalglas.

Informeer verblijvend naar wat wij voor uw project kunnen betekenen.

Voor meer informatie zie ook: www.speciaalglas.nl

 

 

Onze visie

Flexibiliteit

Elke installatie  is uniek. Wij denken daarom graag met u mee en bieden u flexibele, innovatie, creatieve en nieuwe oplossingen.

Vakmanschap

Onze mensen hebben jarenlange ervaring in lood-en zinkwerken, sanitaire installaties, alle soorten verwarming en vele andere soorten werkzaamheden.

Kwaliteit & Veiligheid

Wij streven ernaar steeds verbeteringen in de bedrijfsprocessen door te voeren waarbij kwaliteit en veiligheid de hoogste prioriteit hebben.

Totaalaanbod met maatwerk en uitstekende service

Als totaalinstallateur hebben wij de kennis, de ervaring en de mensen in huis m maatwerk te leveren. Uw wensen worden optimaal vertaald naar een technisch haalbare uitvoering.